Nyheter

RT-Labs öppnar nytt kontor i Stockholm

RT-Labs fortsätter att vara en stark partner inom industriell kommunikation och utveckling av inbyggda system och ser fram emot att stärka sin närvaro i Sveriges huvudstad.

RT-Labs, ledande inom utveckling av inbyggda system och industriell kommunikation, expanderar sin närvaro i Sverige genom att öppna ett nytt utvecklingskontor i Stockholm. Detta blir företagets fjärde kontor, med tidigare etableringar i Västerås, Malmö och huvudkontoret i Göteborg.

Det nya kontoret, beläget i Hägersten på Telefonvägen 30, kommer att spela en central roll i att driva RT-Labs projekt framåt. Med ett särskilt fokus på industriell kommunikation och inbyggda system stärker RT-Labs sin kapacitet att leverera lösningar till kunder både i Sverige och globalt.

– Att öppna ett kontor i Stockholm gör det möjligt för oss att komma närmare våra kunder och partners i regionen. Vi vill vara en nära och engagerad samarbetspartner, och med ett starkt lokalt team kan vi nu ännu bättre stödja våra kunder på plats, säger Olof Lennerstedt, VD för RT-Labs AB.