Nyheter

Jakob Stedt ny sektionschef för mekatronik och embedded på Sigma Industry Evolve

Sigma Industry Evolve med verksamhet i Uppsala fortsätter att stärka sin position i regionen genom att välkomna Jakob Stedt som ny sektionschef för mekatronik och embedded.

Jakob Stedt kommer in i bolaget med gedigen erfarenhet från konsultbranschen inom olika områden och med en stark drivkraft att utveckla. Senast var han Team Manager och Teachlead på Knightec. På Sigma Industry Evolve kommer han att leda arbetet med att vidareutveckla bolagets erbjudande inom mekatronik och embedded i regionen.

– Sigmas starka fokus på verksamhetsutveckling var en stor anledning till att jag valde att ansluta. Satsningen på sektionen, där vi möter den ökande efterfrågan på tjänster inom mekatronik och embedded, är ett utmärkt exempel på detta. Det känns inspirerande att få leda denna utveckling och jag ser verkligen fram emot att arbeta med mitt team och växa tillsammans. Nu kan vi öka tempot och möta marknaden ännu mer effektivt, säger Jakob.

Christoffer Lindqvist, vd Sigma Industry Evolve, är övertygad om att Jakob kommer att bidra med både driv och energi till bolaget.

– Vi är mycket glada att få Jakob ombord. Han kommer in med solid branschkunskap och ett uppskattat ledarskap, två nyckelfaktorer för att bygga bolag. Hans kännedom om regionen och starka vilja att utveckla verksamheten blir ovärderliga när vi tar nästa steg i vår tillväxtresa. Vi ser positivt på framtiden, säger Christoffer.

Jakob tillträdde tjänst 19 augusti 2024.