Nyheter

Foyen medverkar i Panoramic (tidigare Getting the Deal Through Mining) 2024

Panoramic är en internationell publikation som författas av ledande advokater och advokatfirmor inom respektive område och jurisdiktion. Foyen är stolta över att åter igen få representera Sverige med vårt senaste bidrag avseende den svenska gruvmarknaden.

Panoramic – Mining 2024 ger en snabb översikt beträffande lagstiftningen för gruvbranschen i 14 länder och Foyens delägare Pia Pehrson och advokat Moa Gruneau är författare till det svenska avsnittet.

Foyen har specialkompetens för gruvsektorn och vi arbetar dagligen med tillståndshantering, joint ventures, projektfinansiering, förvärv m.m. Pia Pehrson är ansvarig för Foyens gruvgrupp och Moa Gruneau är specialiserad på transaktioner, bolagsrätt och kommersiella avtal.

– Uppdateringen av Panoramic – Mining är av vikt för vår utveckling och branschkunnandet inom gruvsektorn. Det finns fortsatta utmaningar med de långa tillståndsprocesserna men också många möjligheter med samarbeten och transaktioner säger Pia Pehrson.

Återgiven med tillstånd från Law Business Research Ltd.

Denna artikel publicerades först i Panoramic – Mining 2024 (Publicerad: maj 2024). För mer information, vänligen besök Panoramic – Lexology.