Nyheter

Euro Energy Components lanserar DEHNproX: Den nya framtiden för säker inspektion

Euro Energy Components är glada att presentera DEHNproX, en banbrytande trådlös inspektionskamera designad för säker inspektion av ställverksinstallationer och kontaktledningar med nominella spänningar upp till 150 kV och frekvenser mellan 15 och 60 Hz. DEHNproX erbjuder en effektiv och pålitlig lösning för att säkra driftsäkerheten inom elektriska anläggningar.

DEHNproX representerar ett stort steg framåt i inspektionsteknologi. Genom att möjliggöra säker inspektion på avstånd kan tekniker nu arbeta mer effektivt och säkert, berättar Filip Olsson, teknisk säljare på Euro Energy.

Produktens höjdpunkter:

– Trådlös teknologi för intuitiv och säker användning

– Högupplöst live-foto och film, vilket underlättar noggranna inspektioner

– Kompakt och lätt design för enkel hantering

– Kameran kan enkelt styras via WiFi med en smartphone eller surfplatta

– Röststyrningsfunktion gör det lättare att använda kameran i fält

– Idealisk för inspektion av ställverk och kontaktledningar

– Robust konstruktion som klarar tuffa arbetsmiljöer

– Macrolins och olika längder av isolerstänger finns tillbehör

Kameran levereras som ett komplett set med kamera, batteri, USB-kabel, isolerhölje, adapter med universalfäste och en robust transportväska. Detta säkerställer att all nödvändig utrustning alltid är redo att användas.

DEHNproX särskiljer Euro Energy Components från konkurrenterna genom att kombinera avancerad teknologi med användarvänlighet. Med DEHNproX förstärker man sin strategi att erbjuda innovativa och säkra lösningar för elektriska inspektioner.