Nyheter

TCL Electronics mottog flera utmärkelser på IFA 2024

TCL Electronics uppmärksammades på IFA-mässan i Berlin för flera av sina produkter och tekniska lösningar. Bland annat fick TCL motta priserna GPTIAwards och Lifestyle TV Design Innovation Gold Award.

TCL Electronics fick motta flera prestigefyllda utmärkelser för de produkter och innovationer som man presenterade på IFA-mässan som pågick mellan den 6-10 september i Berlin.

För sina framstående insatser inom konsumentelektronikbranschen i år mottog TCL Global Product Technology Innovation Award (GPTIAwards), ett pris som delas ut av International Data Group (IDG) och den tyska handels- och industrikammaren (DIHK). Den nya TCL A300-serien NXTFRAME TV fick utmärkelsen Lifestyle TV Design Innovation Gold Award för sin integration av konst, design och innovativa teknik.

– Vi är väldigt stolta över framgångarna på IFA 2024. Dessa utmärkelser speglar TCL:s engagemang för att leverera överlägsen teknik och design som förbättrar konsumentupplevelsen, säger Marcus Hammächer, Brand Marketing Manager TCL Nordics.

Tidigare i år har har TCL Electronics också fått tre prestigefyllda EISA-utmärkelser för den hemmabio-prestanda och visningskvalitet man har på sina produkter.